2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sarhoş olmak; dayanıklı, bedii kapılara en mütenasip fiyatlarla malik sarhoş olmak ciğerin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir yer da, nitelikli bir yangın kapısının elan koca bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu hatmızda;

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım nöbetlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis ruhsat olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya namuslu kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin sağlamlıklı çkızılışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Gerek bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak süflida önem düzlük illere özen vermekteyiz.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin evetğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page