Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yaraşıklı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kırık dökük konstrüksiyonlarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (okul, kızılışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu vaziyet yangın merdiveni imalatı yürekin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Nutuk konusu kişi kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil pozisyon simultane insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Hatta çatı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia evet.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kemiksiz Yangın Kapısı büküm yerı 150 metrekare’den aşkın ve çabucak bir tomar mevkiı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten çokça olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zorunlu kılınmıştır.

Bu görev barkodlu vesika sahibi kurumların ortaklık ile e-Devlet Bapsı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Her hengâm özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir eşya, mobilya yahut ayrıksı bir ket bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Tam çışitaların ve ulaşım yollarının horda tamlanan şartlara onat olması gerekir:

üste Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çkızılıştığından emniyetli olunmalıdır.

Merdivenin kapkaloriın hariçya akıllıca açılması gerekir. Kaldırıma tamam açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

Erişim kolaylığı tedariklemek amaçlı kuruluşlmış merdivenlerin haricinde dirilik güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Sundurma idare etmek namına yangın merdivenleri zarfında in barındıran bütün bünyelarda olmalıdır.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut öteki müstacel durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page